Smukt, feminint Liberty stof

Kender du til Tana Lawn® Liberty mønstret stof?

Tana Lawn® bomuld er en stofserie med unikke prints - fremstillet af det verdenskendte firma, Liberty London. Liberty stofferne er en verden helt for sig selv og stammer tilbage fra engelsk kolonitid i 1870’erne. I dag er Liberty stof stadig eftertragtet til alverdens kreationer og ses ofte i brug til sengetøj, børnetøj mm. pga. de små fine, romantiske prints.

Liberty London er et af de mest kendte stormagasiner i verden. Stormagasinet er en storslået historisk bygning i bindingsværk-stil, du finder på Great Marlborough Street i London.

Liberty London sælger luksusmærker og har desuden et bredt udvalg af Liberty London produkter – deres eget mærke, som de selv producerer. Deres absolutte bestsellere er deres stoffer – specielt i kvaliteten Tana Lawn-bomuld.

Liberty London blev grundlagt i 1875 af Arthur Lasenby Liberty, som havde planer om at skabe et London imperium fyldt med luksusvarer og stoffer fra fjerne lande. I 1920’erne begyndte Liberty at producere printede stoffer med miniatureblomster, paisley- og abstrakte prints, der blev kendt som Liberty prints.

Liberty prints er ofte ikoniske og klassiske – de går simpelthen aldrig af mode. 

krølfri bomuld med følelsen af silke

Tana Lawn® bomuld er lavet af ultra-fine lange tråde af egyptisk bomuld, der muliggør den meget tætte vævning, som samlet giver et meget slidstærkt og næsten krølfrit bomuldsstof med en silkeagtig blød overflade. Tana Lawn bomuld vejer kun 76 gram pr m2, og alle metervarerne er enten økologiske eller øko-tex certificerede, vi elsker personligt at iføre os de lækre Liberty metervarer, både smukke skjorter og feminine kjoler.

APOF - dansk modetøj med forkærlighed for Liberty

Vi er ret begejstrede for det feminine danske brand, APOF - A Piece Of Favorite, som i deres design sværger til de ikoniske Liberty stoffer, APOFS kjoler og skjorter får helt forskelligt liv, alt afhængigt af, hvilket smukt Liberty print, de produceres i. Kathrine og Frederikke Hviid, søstrene bag APOF, designer således smukke og raffinerede favorit kjoler udført i de smukkeste stoffer, øjet bare ikke bliver træt af af se på - fine, afstemte farver.

Bon Dep smykkeskrin i Liberty stof

Det norske access mærke, Bon Dep er ligeledes begejstrede for at anvende Liberty stoffer i deres kollektioner af fine smykkeskrin, pouches og toilettasker. Romantiske, søde Liberty design, vi knuselsker ♥