Lidt om os

HAUS-FRAU er vores forretning. Tilfældige tilfældigheder mundede i 2006 ud i to søstres romantiske ide om at åbne en lille strøgforretning. Karrierepilene pegede i aldeles andre retninger med baggrunde som henholdsvis cand. mag og skolelærer, men vi trodsede al sund fornuft og kastede os ud i eventyret som selvstændige kvinder med fod under eget bord. Vi har ikke fortrudt et sekund!

HAUS-FRAU blev etableret som et skønt mix af både interiør og mode, heraf dobbeltbetydningen i vores navn. Siden åbningen har vores profil dog ændret sig betydeligt, og vi står i dag for et varieret udvalg af både tøj, sko, smykker, tasker. Indtil videre.

HAUS-FRAU er en atmosfærefyldt butik med en overvejende klassisk og feminin profil – vi følger tidens tendenser og føler os særdeles kompetente til at matche de fleste kvinders behov, hvad end man er 25 eller 65.

Efter 8 lærerige og travle år, også på hjemmefronten, hvor vi over årene tilsammen har fået 5 dejlige børn, var 2015 tiden at påbegynde et nyt kapitel, og vi åbnede en virtuel udgave af HAUS-FRAU i forhåbning om at imødekomme de mange kunder, vi over årene har fået udenbys fra og således åbne op for vores univers af atmosfære og skønne varer. 

Vi er så glade for, du har fundet os, velkommen!                            Lene og Lise Lassen, Indehavere

Velkommen i HAUSFRAU Lønstrup

Strandvejen 128A – og nærmest helt ved vandkanten i toppen af det idylliske gamle fiskerleje Lønstrup, ca 20 km syd for Hirtshals finder du vores fine nye forretning.

Med en placering lidt i udkanten af Lønstrup by – og med bjergtagende udsigt ud over det evigt foranderlige Vesterhavet holder vi til i stuehuset fra den gamle fiskeriauktion. Nær den store parkeringsplads, nær Villa Vest og nær NyForm. Heroppe er atmosfære og stemning for alle pengene – på vores terrasse er der plads og tid til at sidde og nyde roen, lyset, luften.

Vi har igennem mange år drømt om at skulle forsøge os med forretning i sommerlandet, og siden sommeren 2020 har vi således befundet os i Lønstrup, som i vore øjne er en aldeles vidunderlig og usleben perle i det nordjyske. I første omgang var konceptet en decideret sommerbutik, men fra foråret 2022 konverterede vi den til en helårsbutik, og du kan således nu besøge os i Lønstrup hele året!

Følg gerne med på vores sociale medier for nærmere info om åbningstiderne, der dog varierer i løbet af året.

I HAUSFRAU Lønstrup byder vi dig varmt velkommen indenfor!

Velkommen i HAUSFRAU Aarhus

For en del år tilbage havde vi en lille flirt med Aarhus. En lille, spontan popup butik i Jægergårdsgade med overvældende og positiv respons såede således drømmen om at skabe os en HAUSFRAU butik i Smilets By, og pr. maj 2022 sprang vi ud i det!

Vi har i Jægergårdsgade 44 - midt i hjertet af Frederiksbjerg, fundet os det fineste lille rum på blot 45m2, og her møder du vores Sophie Vistisen, som tager varmt imod dig. Udvalget i vores Aarhus butik er selvsagt mindre, end du finder det i vores store Silkeborg butik, men spørg endelig, om der er varer fra vores store brand sortiment, du kunne være interesseret i – vi arbejder med Click & Collect til Jægergårdsgade 44. Velkommen!