LAD OS SNAKKE OM CASHMERE...

BETA Studios kan ikke nævnes uden også at snakke om cashmere. Kender du materialet? Og ved du, hvordan man bedst plejer og behandler det? Vi har samlet tips og tricks, så du trygt kan investere i cashmere fra BETA Studios

BETA STUDIOS? HVEM? 

BETA Studios kan spores tilbage til 2017 og er et dansk brand. De har skabt og udviklet et udvalg af lækre cashmere til kvinder, der leder efter tidsløse styles, der er i en enestående kvalitet og med et bæredygtighedsaspekt. Det er let at have på, og let at bære både til formelle tider og til hverdagen.

 

 

Filosofien er klar: skabe smukt og ansvarligt tøj lavet af de bedste kvaliteter, som kan vare livet ud med minimalt pleje. 

Vi har også modeller med lange ærmer, men også med kortere ærmer. Du kan derfor bruge BETAs cashmere bluser i løbet af sommeren, og især til alle sommeraftenener, og når solen ikke viser sig. 

HVORDAN BEHANDLER JEG CASHMERE, SÅ DET HAR LANG LEVETID? 

Det er et meget fint naturligt fiber, cashmere. Det er en høj kvalitet, og den bløde kvalitet har en lang levetid, hvis du behandler det godt. 

Der er en uldkam med BETA bluserne, som kan fjerne fnuller – det er bare vigtigt, at man trækker kammen i samme retning hver gang, og gør det kun et par gange.

KENDER DU FRYSE-TRICKET? 

Sørg for at din cashmere bluse ligger i en tæt frysepose. Tricket går så ud på, at man lægger sit cashmerestrik (i en frysepose) i fryseren i et døgn, hvis man vil pifte den op.

Cashmere skal nemlig slet ikke vaskes særligt tit – som i meget sjældent. Ofte er det nok at hænge tøjet ud i den friske luft. Derfor synes vi, at fryse-tricket er godt at have i baghånden.