Hvad er en Pre-order?

Når du lægger en pre-order på en vare, betyder det helt enkelt, at du forudbestiller varen, før den er landet i vores butik. Man lægger oftest en pre-order på en populær vare, vi forventer, hurtigt vil blive udsolgt. Således når du at sikre dig varen, når den lander i butikken.

 

Hvornår modtager du din pre-order?

Du kan se den forventede leveringstid under den pre-order vare, du har bestilt. Det varierer nemlig fra vare til vare - ofte har vi desværre ikke megen info på, hvornår vores leverandør har varen klar til afsendelse - men vi gør, hvad vi kan for at informere løbende.

Har du bestilt flere varer sammen med en pre-order?

Hele din ordre bliver sendt samlet. Men kan du ikke vente med at få de øvrige varer før forsendelsen af din pre-order, så skal du bestille disse varer seperat.

Hvornår bliver beløbet trukket for en pre-order?

Normalt trækker vi først pengene for en ordre, så snart de bliver sendt afsted fra vores lager. Men ved pre-order/ forudbestillinger vil pengene blive trukket kort efter du har afgivet en pre-order. På den måde sikrer du dig købet af varen, og den kan ikke blive solgt til anden side. 

 

Hvordan trackes en pre-order?

Lige så snart vi sender varen fra vores lager, modtaget du dine tracking oplysninger. Indtil da vil du kun modtage en ordrebekræftigelse på dit pre-order køb.

Returnering af pre-order?

Normalt har du 14 dages returret på en almindelig ordre, ligeså snart du modtager den. Det samme gælder også for pre-orders. Det er først fra den dag, du modtager din pre-order, at de 14 dages returret træder i kraft.

Fortrydelse af en pre-order?

Har du lagt en pre-order på en produkt og fortrudt før den er sendt til dig, kan du sagtens annullere den og få pengene retur.

Du skal blot kontakte os på kundeservice@haus-frau.dk - så hjælper vi dig med at annullere din pre-order.