KOMFORT, BÆREDYGTIGHED OG MATERIALEFOKUS

RAILS er et amerikansk brand, som vi er så glade for at kunne være med til at vise frem på det danske marked! De designer de lækreste skjorter, og vi synes et kendetegn for deres styles er de bløde kvaliteter. Det udtrykker femininitet, og på samme tid et afslappet udtryk. De vinder altså på komfort og materialevalg. De har tidsløse styles, som kan bruges år efter år, og gennem alle sæsonerne. Vi har et godt og ret imponerende udvalg – ydmygt sagt, ja. Men, vi er stolte over at kunne vælge de styles, som vi tror på, og tilbyde jer dem. 

 

NYHED 

Jeans

Vi har fået jeans fra RAILS her i HAUSFRAU, og det synes vi er en nyhed – en god og stor nyhed. Vi kan som de eneste i Jylland nu tilbyde DIG de blødeste jeans fra RAILS. Ja, faktisk er vi er blevet forhandler af RAILS nye denim kollektion, som de eneste i Danmark.
Det er jeans, som er et must, man får prøvet på, og ikke mindst mærke deres denim.
RAILS har sat fokus på bæredygtighed, og det kan vi som forhandler og også som forbruger mærke ved især deres jeans. Vi kan tage et helt konkret eksempel fra vore udvalg; RAILS Melrose jeans i blå

Udover at være en klassisk jeans med et slim fit, så er det 75% økologisk bomuld og 25% lenzing refibra. Det sidstnævnte er en tencel lavet af træ og upcycled bomuldsfibre. Og hvad betyder det så? Det betyder blandt andet, at det blandende stive stop bruger 50% mindre vand end 100% bomuld. 
Et andet konkret eksempl er RAILS Melrose jeans i sortDenne jeans er fremstillet af 25% genanvendt bomuld. Derfor er der igen et fokus på bæredygtigheden i deres styles, selvom det er 100% bomuld. Et andet aspekt ved at have styles i 100% bomuld er følelsen og åndbarheden. Det er et slidstærkt materiale, og det er noget af det rareste at have tæt ind mod huden – og det må man sige er en fordel, når vi taler om jeans. 

STYLING

Vores favoritter 

Ud over jeans, så skal det selvfølgelig også handle om deres overdele. Deres styles skal interageres med. Blødt og lækkert. Det afholder os dog ikke fra at vise et par outfits frem, som er nogle af vores favoritter. Kom ind og se mere i butikken, og bliv en del af et univers, som vi er så vild med!