HVOR GÅR TUREN HEN?

Efterårsferien er lige rundt om hjørnet. Måske er du en af de heldige, som har fået fridage i den forbindelse? Ved os i Haus-Frau er feriesnakken i hvert fald begyndt. 
Lene og Lise tager nogle velfortjente feriedage. Det betyder ikke, at butikken og kontoret holder ferie. Butikken er blevet fyldt op med efterårsnyheder, og er klar til at tage imod dig. Måske du har en dagstur planlagt til Silkeborg? Tøv ikke med at komme forbi os, når du alligevel skal ind til byen efter en god frokost eller varm kop kaffe. 
Efterårsferien byder på en enkelt fridag eller to for Sara og Sarah. Det bliver til dagsture ud i det blå – og det kan også noget helt særligt! Måske mest af alt, at der intet vækkeur, der ringer kl. 6, men at der med god samvittighed kan bruges ekstra tid under dynen. 

Lige meget hvor din efterårsferie skal bruges henne, så er der inspiration at finde herunder. Vi har samlet lidt tips, og inspiration til hvad du skal med i din kuffert. Gå på opdagelse i vores nyheder, hvor få fyldt kufferten med lækre efterårsvarer. 


STRANDFERIE - TIL SYDENS SOL OG VARME 

Jeg, Sarah, sidder og skriver og finder inspiration til en strand- og poolferie, mens solen kæmper for at bryde igennem skyerne. Jeg må indrømme, at det skaber en ekstra lyst til selv at hoppe på et fly ned til sol og kolde drinks. Jeg lader det dog være en ekstra motivation for at finde de bedste bud på tøj og sko frem til dig, som er heldig at skal afsted i ferien. 


SKALL STUDIO kjoler er gode bud på lette kjoler, og også deres toppe og bluser. Et kendetegn på siges at være enkel, elegant og tidsløs. Et godt tip er at rulle kjolerne sammen, og altså ikke folde dem i kufferten, så krøller de nemlig langt mindre. Danske MOSHI MOSHI MIND har også mange skønen muligheder for skjortekjoler, bluser og kjoler til de varmere dage – men som du også sagtens kan bruge hjemme i det køligere efterår. 


Derudover en flad sandal eller et par klipklappere også rare at medbringe – især hvis det er frem og tilbage fra poolen og buffeten. Kunne man finde på at bevæge sig væk fra sin liggestol og de kolde drinks, for at komme ud i byen eller naturen og gå, så kan et par gode sneakers være uundværlige. 
En let trøje eller cardigan kan være vigtig til om aftenen – når solen går ned, så kan temperaturne godt falde til et punkt, hvor det er rart med en bluse over skuldrene – så kan man sagtens sidde længe over et spil kort eller en drink.

 

 

1. MOSHI MOSHI MIND Reunion shirtdress i striber / 900,00 // 2. MOSHI MOSHI MIND skjortekjole i et blomsterprint / 900,00 // 3. SKALL STUDIO Ancher top i sort / 1.000,00 // 4. MOSHI MOSHI MIND buksedragt – blød og smuk rygudskæring / 1.000,00 // 5. MOSHI MOSHI MIND top i vævet bomuld / 500,00 // 6. GANNI t-shirt med smiley blomst / 600,00 // 7. Anonymous Copenhagen Lizanne sandal / 1.650,00 

SOMMERHUS I DANMARK 

Vesterhavet eller Blåvand? Måske et helt tredje sted? Vi kan anbefale en tur til Lønstrup. Besøg vores pop-up butik, og nyd den smukke natur omkring os deroppe. Pak dig godt ind til en tur ved vandet, og få blæst frisk luft og ny energi ind i kroppen. 

Mine ture i sommerhus har altid været præget af en taske med hyggetøj - og varmt tøj. Der skal være tøj til at spille en masse spil foran brændeovnen, men også gå lange ture ved vandet. Derfor kan en vatteret vest vest, og en god striktrøje. Dog pakker jeg altid et 'pænere' sæt tøj, hvis vi skulle bevæge os ind til nærmeste by efter et stjerneskud.