Shop Black Friday Tilbud! De bedste brands og styles!

Tilmeld dig vores Kundeklub og få alle de gode tilbud først!

Gå ikke glip af årets vildeste tilbudsdage – sæt kryds i kalenderen til Black Friday 2022 fredag d. 25. november allerede nu. Vi glæder os til at se dig i butikkerne i Silkeborg, Lønstrup og Aarhus og naturligvis ONLINE til et brag af en Black Friday fest!

Vi har knivskarpe Black Friday deals til dig. Og når klokken ringer midnat, er HAUSFRAU klar! Vi står klar til at pakke din ordre.

Find de bedste Black Friday tilbud hos HAUSFRAU i Silkeborg / Lønstrup og Aarhus. Om du er på jagt efter selvforkælelse eller blot ønsker at være på forkant med julegaverne, så finder du med sikkerhed masser af fede tilbud til SKARP pris her hos os!

Hvad er Black Friday?

Black Friday stammer fra USA og Black Friday er en af årets travleste shoppedage i detailhandlen, de fleste butikker i Danmark er KLAR med gode tilbud - i HAUSFRAU går vi lageret godt igennem og forbereder GODE TILBUD til vores kunder. Black Friday markerer starten på julehandlen, og Black Friday er den perfekte lejlighed for dig at få startet julegaveshopping, hvis du foretrækker at gøre dig KUP med store rabatter.

Black Friday har de senere år spredt sig verden over og er blevet en novembertradition i mange lande verden over. I USA hænger Black Friday tæt sammen med Thanksgiving-fejringen, hvor de fleste arbejdsgivere giver deres ansatte fri fredagen efter Thanksgiving. Mange butikker - både fysiske og online - tilbyder derfor store rabatter på en lang række produkter, for at lokke kunderne i butikkerne.

Hvornår er det Black Friday i Danmark?

Black Friday er altid fredagen efter Thanksgiving i USA. Dvs. fredagen efter den fjerde torsdag i november. I år falder Black Friday fredag d. 25. november.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Udtrykket Black Friday har rødder tilbage i begyndelsen af 1960’erne, hvor politibetjente i Philadelphia brugte udtrykket “Black Friday” om det kaos, der hvert år opstod dagen efter Thanksgiving, når et stort antal mennesker fra forstæderne kom til byen for at starte deres juleindkøb. De enorme menneskemængder var en hovedpine for politiet, som havde længere vagter end normalt, da de skulle håndtere trafikpropper, ulykker, butikstyveri og andre problemer.