NYT DANSK BRAND I BUTIKKEN

Vi har ventet i spænding på at kunne præsentere vores nyeste brand i Haus-Frau; Britt Sisseck.
Da Britt Sisseck skulle komme, tænker jeg, at det var sådan en følelse, jeg havde som barn, når det blev natten til juleaften – spænding og glæde. Vi synes, det er lækkert og så flot. Vi er vilde med konceptet. Ja, det var som juleaften, da vi pakkede varerne op. Vi er stolte af at have brandet hængende i vores butik, og for at kunne præsentere jer for det online. Det er et dansk brand, som har fokus på materialer, kvalitet og detaljer. Det er feminint og tidløst. 

 

Deres materialer overvejende produceret i Italien i høj kvalitet. De Italienske bomulds fabrikanterne er certificeret OEKO-TEX standard 100. Det betyder, at der ikke er nogle giftige elementer i alle materialerne på ethvert stage af processen ved produktionen. Du vil finde styles i 100% OEKO-TEX certificeret bomuld og i 100% OEKO-TEX certificeret silke. HØJT fokus på BÆREDYGTIGHED. Det går hånd i hånd med tøjets levetid. Høj kvalitet sikre pænt tøj i mange år. 

 

Britt Sisseck Oliva skjorten, i et tea rose print, kan siges at have et mindre strejf af et pufærme, og modellen har god plads på tværs af brystet. Skuldrene er skåret en my smule smalt, hvilket giver balance til volumen foran. Det er også et af hendes styles, som er i ren silke.